Voor de actieve leden van Hajraa was er uiteraard weer een actieve leden uitje georganiseerd! Voor iedereen behalve het bestuur was het nog even spannend wat we gingen doen. Na een treinreisje en een korte wandeling (sommige gaven de voorkeur om dit per fiets af te leggen) kwamen we op de locatie aan:   Een boerderij tadadaaaa!   Hier konden alle Hajranen zich uitleven met spellen zoals zaklopen, hooibaalrollen, stormbaan en nog veel meer. Als afsluiter werd er nog even gemodderworstelt en samen gedouched om weer allemaal fris en fruitig te verschijnen op de eetlocatie de Wildeman. Daar kregen we een heerlijke hamburger naar keuze voorgeschoteld, konden we gezellig natafelen en dag nog eens goed doornemen wie nou echt de modderworstelkoning was.   Al met al, een geslaagde dag! Aan alle actieve leden: bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar!