Het buitentoernooi begon natuurlijk heel ver van tevoren voor de commissie (voor de out-siders: Rob, Daisy, Moniek, Inge, Ab, Gio, Reusje, Linda en Jezus) qua voorbereiding. Tijdens de klusweek en de opbouwweek begint het toch voor veel Hajranen echt te kriebelen.

Vrijdag, de eerste dag van het Buitentoernooi-weekend, werd de nieuwe campinglocatie om 10.00u geopend voor onze gasten. Met het nieuwe kiss-and-ride systeem (waar overigens niet echt veel ‘kiss’ en ook niet veel ‘ride’ te vinden was..) kon iedereen een plekje claimen. Met zo’n 400 teams kon het niet anders dan een prachtig weekend worden, al heeft de Cursor altijd wel wat unieks te melden..Vrijdagavond bliezen Cherry and the Sugerstuds het dak eraf en was onze oude vertrouwde Maximizers super aan het draaien. Wat een feest!! Al was de weg terug naar de camping niet altijd even makkelijk.. Het TU-terrein werd midden in de nacht het beste omschreven als een zombiefilm, waar iedereen doelloos rondloop met een dwaze blik in de ogen..

Zaterdag was prachtig volleybalweer! De nonnen hebben zich ook dit jaar weer uitstekend aan hun belofte gehouden. Geen spatje regen (niet tijdens opbouwen én tijdens het hele weekend), dank jullie wel dames! En dat ondanks Gio’s “Bloody Hell!” op heilige grond! De wedstrijden liepen als een speer, kudo’s aan de wedstrijdwagen! Ook de WTA was er één met veel bekijks! ’s Avonds kwam oude bekende Lijn 7 op reünie en ook The Soulvario Brothers kwamen hun plaatjes draaien. Ik weet weinig meer van het feest, dus dat zal wel een mooie zijn geweest J Oh ja, ’s nachts kwamen we nog een toernooiganger tegen, die het raar vond dat hij niet op de camping terecht was gekomen, nadat hij toch echt over twee hekken had geklommen? Zondag was het ook prima vertoeven op het wedstrijdterrein en op het einde mocht Eindhoven zelfs de GSNK-beker mee naar huis nemen! Hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken of de wisselbeker nog terug komt..

Zondagavond is er sneller peuken geraapt dan ooit tevoren en waren we ook met veel meer man dan ooit tevoren, en dit hebben we dan ook uitgebreid gevierd met een exorbitante (en zeer lekkere!) barbecue. De avond duurde lang, totdat de wekker ging tijdens de eerste officiële afbouwdag.

Na dit prachtige avontuur is het nu vooral opnieuw genieten door alle foto’s en video’s terug te kijken (aanrader!) en uitkijken naar volgend jaar. Iedereen die tijdens dit BuTo keihard heeft meegeholpen en zijn/haar steentje heeft bijgedragen, SUPER BEDANKT! En voor de volgende commissie: Lekker gaan genieten!