Ook dit keer is het ons weer gelukt om verbaade blikken op de gezichten van de barmannen van SSRE te toveren. Maar de droom begon eerder, namelijk met een goeie bodem en heerlijk getut: krulspeldje hier, haarspraytje daar. Onderweg naar de bunker werden we nog aangesproken door mannen van een vrijgezellenfeest en onze Sharona heeft nog met de aanstaande bruidegom mogen kussen, want wij waren opeens ook van een vrijgezellenfeest.

Aangekomen in de bunker waren we blij verrast dat de dj Sander er al was en Max alle spullen al gebracht had: echt super jongens. Omdat het evenduurde voordat jullie er waren hebben wij ons vermaakt met stiften, kussens, papier en vooral shotjes Safari. We waren dan ook erg blij dat er rond half 11 al 20 mannen binnen witbier aan het drinken waren (meer shotjes voor ons). Na de mannen volgden er schaapjes, sexy nachtjaponnetjes en met als klap op de vuurpijl heuze bedden. Heren 7 heeft dan ook verdiend de prijs voor het best verkleedde team gewonnen. Witte in zn prachtige roze ochtendjas had oog voor detail in met slippere niet n bril dus hij had de individuele prijs verdiend en daardoor zelf de bonusvraag van de toto goed. De prijzen werden uitgereikt nadat er door de commissie vals ‘de meeste dromen zijn bedrog’ gezongen was, waarvoor nogmaals sorry maar dan moeten jullie ons maar niet laten zingen.

Het feest is nog tot in de vroege uurtjes doorgegaan en jullie hebben met zn alle genoeg gedronken: waarvoor dank. Er zijn nog een paar kleine nieuwe/oude roddeltjes ontstaan. Wij vonden het weer fantastisch, geweldig, kei tof en zien jullie graag weer misschien in mei met PD en anders op t tranenbal waar we weer gaan knallen, wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Bijzijn is meemaken!!

Liefs,
Judith, Jikke, Maya, Reanne, Magda en Malou