Als Hajraan zie je je ouders zelden. Zij vragen zich natuurlijk wel af: ‘wat spookt dat kind allemaal uit bij dat Hajraa?’. Vandaar dat er elk jaar een ouderdag wordt georganiseerd, dit jaar op 8 maart, om de ouders de studentikoze sfeer te laten proeven en te laten genieten van je sportiviteit in het veld.

Dit jaar werd de ouderdag dan ook weer druk bezocht door opgewekte ouders. De tribune stroomde vol met ouders tijdens het eerste blok. Hoewel sommigen spelers wat zenuwachtig werden door de blik van hun ouders in hun rug en het liefste een soort snake-eyes speelden en deden alsof ze er niet waren, speelden anderen juist de sterren van de hemel onder toezicht van hun opvoeders. Bij de ouders daarentegen, was er geen sprankeltje zenuwachtigheid te bekennen en werd er volle bak aangemoedigd met blokjes en ratels.

Na de wedstrijdjes en het taart eten werd er nog even gezellig kennis gemaakt met de teamgenoten, waarna de meeste Hajranen met hun ouders uit eten gingen om de dag met een voldaan gevoel af te sluiten. Dus, als je kinderen krijgt, zorg dat ze bij Hajraa gaan volleyballen! Dan kun je deze toffe dag nog een keer meemaken.