Denk jij bij tijd en wijle nog terug aan de mooie momenten van je Hajraatijd? Wat was het mooi die opbouwweek en wat waren de zondagen zwaar na het tranenbal… Hoe zou het zijn met die hardploeterende opbouwmeester? Zou die eeuwige student inmiddels afgestudeerd zijn? Zou die eeuwige vrijgezel nu toch gesetteld zijn? Ken ik het Hajraa-lied nog??

Binnenkort staat er alweer een reunistenborrel op de planning! Dit keer op dé Hajraa avond in het SSC, dus gezelligheid gegarandeerd! Je bent welkom om drankjes te nuttigen en bitterballen te eten, om liedjes te zingen en zo vaak mogelijk te zeggen: “Ja maar vroeger…..”. Er zullen liederenbundels klaar liggen om het liederengeheugen enigszins op te frissen. Deze borrel vindt plaats op vrijdag 4 april om 20.00u in het sportcentum van de TU/e.

Ben jij wel een oud-hajraan, maar nog geen reunist? Word nu reunist van Hajraa. Voor een minimaal bedrag van 20,- euro per jaar ben jij officieel reunist van Hajraa. Als reunist ben je welkom bij de speciaal voor reunisten georganiseerde borrels, twee per jaar, één in oktober en één in april. Daarnaast blijf je op de hoogte van Hajraa door middel van de nieuwsbrief en ben je welkom op alle activiteiten!

Wat moet je doen? Stuur een mail naar hajraa.reunisten@gmail.com om te laten weten of je komt op vrijdag 4 april. Nieuwe reunisten kunnen zich ook aanmelden via dit mailadres. Je krijgt van ons een bevestiging!

Tot 4 april!