Zaterdag 15 februari keken de barmannen van het SSRE rond half 9 raar op toen ze ons als feestcommissie binnen zagen komen gehuld in pantertruitjes, strakke leggings, bruine gezichten en niet te vergeten Fifi en de baby. Het was maar goed ook dat ze er toen al aan konden wennen want de rest van de avond werd er door veel meer ‘apart volk’ bier besteld aan de bar. De pantertruitjes van de Primark bleken heel erg populair.

Voor tien uur stond de eerste oude bal al aan de deur om samen met de commissie een mierzoet roze shotje te pakken. Alle teams waren ‘vroeg’op het Hajraa feestje…. denk dat het bestuur toch vaker afspraken moet maken zodat er op het volgende feest weer een fust is :).

Toen alle Ricardo’s, Sjonnies, Priscilla’s en Chanels binnen waren werd het tijd om de prijswinnaars bekend te maken. Eerste werd onze niet van echt te onderscheiden New Kid Ab. Die uit handen van de fotogenieke Sharona sterren kreeg: ‘’Bam zonne grote vuurbal jonguh’’. De verdienstelijke tweedeplaats ging naar dames 5, welke onder de kusjes kwamen te zitten.

Nadat meneer de voorzitter liedjes gezongen had, werd het tijd om ook het tweede fust witbier aan te slaan. Dit fust was nadat ik twee keer met m’n ogen geknipperd had al weer leeg. Het feestje is nog tot in de vroege uurtjes doorgegaan en er is ook weer lekker gebekt. Al met al een top Hajraa feest waarvoor wij als feestcommissie jullie willen bedanken!!

Schrijf alvast 12 april in je agenda, want dan zorgen wij voor wat afleiding tijdens de tentamens.

Bijzijn is meemaken!!

Liefs,

Judith, Sharona, Jikke, Magda, Reanne en Malou