Op 13 december zou je denken dat Sinterklaas en zijn zwarte kornuiten al lang en breed vertrokken waren naar hun zonnige onderkomen in Spanje om daar van een welverdiende vakantie van bijna een jaar te genieten. Echter, de goedheiligman is met twee van zijn knechten in Eindhoven gebleven om zijn verjaardag nog voor een laatste maal te vieren bij Hajraa. In de Oude Sint Joris, waar Hajraa een eigen tap tot zijn beschikking had, vloeide het bier, maar ook de 7-up en het strooigoed rijkelijk waardoor de stemming opperbest was en de vloer zo plakkerig als kleefrijst met kauwgumballen. De Sint en zijn pieten haalden enkele stouteriken naar voren die op schoot verantwoording af moesten leggen maar de nadruk lag op de liedjes die de teams voor elkaar gemaakt hadden, op melodie van de meest bekende Sinterklaasliedjes uit ieders jeugd. Buiten de roddels die de Sint zelf besprak met slachtoffers op zijn, inmiddels minder stabiele, schoot was er ook nog de Tinderklaas die de meeste Hajraadames naar rechts swipete om hun sexappeal goed te keuren. Al met al was het een zeer geslaagde avond met cadeaus, liedjes, versnaperingen en gezelligheid die je voor geen goud had willen missen!