Het is alweer even geleden dat de sexcie activiteit geweest is, maar het zal nog in menig geheugen gegrift staan (of juist niet..). Deze legendarische avond begon bij de mannen in de Trafalgars Pub. Helaas was er geen stripper aanwezig wegens beperkt budget, maar toch is er aan tieten geen gebrek geweest. Het oorspronkelijke idee van bierproeven en quizzen kon helaas niet doorgaan omdat er geen eigen consumpties in de Trafalgars Pub gedronken mochten worden. In plaats daarvan is er een prachtige pubquiz gerealiseerd over tieten, bier, vrouwen, auto’s, mama appelsap en films. Met prachtige slides (vol met tieten dus) en vragen over dat cornflakes masturberen vermindert (iets met Kellogs) hebben de mannen een mooi avondje vermaak gehad. Buiten dit zijn er ook vermakelijke filmpjes over een jonge Mayo in een pretpark en over vrouwen (weer tieten..) langsgekomen. Met veel witbier in hun maag gingen de mannen tegen 1 uur naar ’t Lempke om daar samen te komen met de vrouwen.
Ondertussen was er in het tennispaviljoen, de locatie waar de vrouwen hun avond gingen doorbrengen, een klein probleempje met dubbele boeking en tennissers die eruit gezet werden door de bewaking. Nadat alle tennissers braaf vertrokken waren volgde er een kort voorstelrondje om vervolgens vlug te beginnen met ranking de hajraaman. Alle mannen werden goed bekeken en ingedeeld in een top 10 bij vragen zoals ‘wie maakt het meest lawaai tijdens de seks?’. Het bier en de wijn vloeiden rijkelijk, en binnen de kortste tijd was het tennispaviljoen omgetoverd tot een gillend kippenhok. Ook is het hajraa vrouwenlied zeer goed geïntroduceerd deze avond. Met vol overtuiging is het lied wel minstens 5 keer gezongen (mede dankzij Maartje en Janine). Omdat er een gedeelde winnaars plek was, volgde er een dance off om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Er werd gedanst op de tafels en er waren zelfs vrouwen die elkaar een lapdance gaven waaruit een winnend groepje gekozen werd. Geheel nuchter zijn vervolgens alle vrouwen om half 2 vertrokken om de mannen te vergezellen in ’t Lempke. Daar werd het feestje vrolijk voortgezet en werd ’t Hajraa lied uit volle borst meegezongen toen ’t Lempke haar muziek stopte. Kortom, een legendarische avond, wij kijken al uit naar een volgende sexcie-activiteit!
It has been a while since the Sexcie has executed his activity. Many people will remember this activity (or not..). This legendary evening started at the men activity in the Trafalgar Pub. The men participated a pubquiz, about many boobs, women, cars, movies and songs. Beautiful slides have been passed by, no lack of sensual photos of women. The men went to the café ‘t Lempke after they had drunk a lot of white beer to see the beautiful Hajraa ladies.

The ladies had a total different night, a lot of wine did passed by and of course our lovely hajraa men. The ladies did a ranking about the Hajraa men, questions like: ‘who makes the most sound during the sex’. The Hajraa ladies song has been introduced once again! Thanks to Janine and Maartje who started the song several times! A super exesting dance of rook place in order to determine who did win the ranking the hajraa men contest. The Hajraa ladies went also to ‘t Lempke, totally sober. It was a good night!