Op woensdag 27 november was de befaamde constitutieborrel om het nieuwe bestuur te feliciteren. Om acht uur zou het beginnen, en uiteraard stond het toen al gelijk bomvol! Er volgden mooie boodschappen en mooie cadeau’s, zoals krijtstiften zodat de standen op het uitslagenbord nu wel te lezen zijn en een nieuwe nethoogtemeetlat, bedankt! Ondertussen werd het gastenboek door Don Quishoot veiliggesteld. Dankzij Pinguin en Albert hadden we het gastenboek vlug weer in eigen handen. Ook was het gastenboek bij Simon Stevin zeer populair, die er een boel piemels in getekend hebben. Er is nog geprobeerd om penningen af te pakken, maar het bestuur heeft zich kranig geweerd, want het is bij niemand gelukt. Rond half 2 takelde het eerste bestuurslid al af, en werd naar huis afgevoerd. Hierna was het vlug afgelopen en werd de boel weer opgeruimd. Waarna een paar bestuursleden het briljante idee hadden om film te gaan kijken. Bedankt aan iedereen die aanwezig was!The constitutieborrel took place on the 27th of November which started at 8 ‘o clock to congratulate the new board. A lot of people visited us and brought nice presents and had warm words to us. Don Quishoot did try to steal our guest book, luckily Pinguin and Albert where there to save the book back. Around 01.30 one board member was done and had to be brought home. The other members did manage to finish the night until two ‘o clock. Some of them had the great plan to watch a movie afterwards, best idea ever! Thanks to everybody who has visited us.