Dames 5 op TranenbalZaterdag 28 september is de start van de competitie en het definitieve afsluiting van de zomervakantie geweest, het tranenbal. Na een eerste thuisdag met misschien wel een record aantal vijfsetters had iedereen al weer kunnen proeven hoe het is om in eigen hal te spelen. De gezelligheid van Hajraa is er natuurlijk niet alleen tijdens de wedstrijden dus werd de dag in stijl afgesloten met een mooi feest in de Bunker.
Het thema van het tranenbal van dit jaar was er een uit het boekje: Los in het Sprookjesbos! Er waren rode kapjes met bijbehorende wolven, gelaarsde katers (of katjes?), feeën en zelfs minions! (Minions komen dan wel niet voor in de originele sprookjes, maar wie kan minions ergens weigeren?) Dankzij voorbereidingen van de commissie konden zelfs mensen nog last minute verkleed worden tot piraat .
Er werden de nodige biertjes genuttigd (met zelfs een gratis fustje in het begin) en hoe later op de avond hoe meer dansjes er ook werden gedaan. De sfeer zat er dus in ieder geval weer lekker in! Er bleek geen moeite te zijn om een fatsoenlijk feestje te vieren na een zomer zonder Hajraa.
Na een geslaagd feest is het seizoen dus echt van start en kunnen we weer in het veld gaan shinen! Iedereen dus heel veel plezier en succes dit jaar weer!

En ze leefden nog lang en gelukkig, einde.