Zondag was het tijd voor het jaarlijkse Actieve Leden Uitje waarbij Hajraa haar actieve leden die zich afgelopen jaar voor de vereniging hebben ingezet bedanken. Omdat dit natuurlijk niet zomaar iets is is er groots ingezet: na een brunch met hamburgers in een parkje werd er snel naar Eindhoven teruggefietst om te beginnen aan een fantastisch spel: CRAZY 88. Voor diegenen die Crazy 88 niet kennen: voer 88 opdrachten uit en verzamel zoveel mogelijk punten. Dit levert hilarische, te gekke, dwaze dingen op die eigenlijk niet kunnen.

Na piramides van boodschappenmandjes te hebben gebouwd, meegespeeld te hebben met straatmuzikanten en gebouwen beklimmen om klokken te luiden is er een groepje tot winnaar verkozen.

Tijdens het diner bij de Connaisseur was er ruimschoots de tijd om de hilarische uitvoering van iedereens’ activiteiten nog eens te bekijken (met foto’s, die volgen uiteraard snel op Facebook).

553644_548131725241224_538154118_n

Foto: koop 1 druif en vraag om het bonnetje.