Dit weekend waren de meren van Fryslan overvol van Hajraanen, zij waren namelijk op het zeilfreflectie weekend. De boten waren afgeladen met Schultenbrau, met zonder ontbijt en natuurlijk met een hoop gezelligheid. Na een paar uur zeilen (lees: dobberen) op de vrijdag waren we aangemeerd en werden vervolgens de kroegen van Sneek onveilig gemaakt. De weg terug was echter een groter probleem voor sommigen van ons.

De volgende dag werd er natuurlijk weer heerlijk gezeild/gemotord en zijn we vervolgens aangemeerd bij Woutsend. Na de overheerlijke pizza (en drinken in glazen i.p.v. blik) hebben we nog een stukje gevaren en zijn we vervolgens na de bierspellen in de kroeg van Heeg belandt.

De zondag begon met bakken uit de hemel maar nadat iedereen uit z’n bed was gerold brak de zon opeens door en was het een fantastisch mooie dag om dit zeilweekend mee af te sluiten.

Hulde aan de commissie: Moef, Klein en Wicky.

Foto: geniale oplossing om meer wind te vangen.