Afgelopen week heeft heel Hajraa mogen shinen tijdens de introductieweek van de TU/e en Fontys. Dit was een overweldigend (blauw!) succes.
Op maandag zijn alle introkids bestickert op het limbopad en konden ze kennis maken met Hajraa. ’s Avonds was het tijd voor de borrel en zoals gewoonlijk kleurde cafe ’t Lempke blauw tot in de late uurtjes.
Dinsdag was het tijd voor de sportmarkt, de kids konden een potje volleyen en ’s middags werd er een eerste training gegeven. Er waren al vele enthousiastelingen, het duurde dan ook niet lang tot de zaal vol waas gestroomd! Op de intro dag kwamen er meer dan 120 mensen volleyballen!
Woensdag vermaakten de Hajranen en kids zich tijdens het handdoekvolleyballen op de beachvelden. Hajraa was uiteraard prominent aanwezig. ’s Avonds was het tijd voor de beachbabes om te shinen; iedereen kon genieten van de kunsten van Duijnhoven/vd Kemp en Bolink/Nap op eredivisieniveau in het zand! Het feestje werd doorgezet met de weekend warriors in de markthal.
Hajraa was op donderdag de hele dag aanwezig op het stadhuisplein en ook deze dag was een enorm succes. Er waren veel enthousiastelingen. Hajraablauw was overal aanwezig. ’s Avonds was het tijd voor het langverwachte LichtIn feest waar uiteraard Hajraa weer van de partij was.
Kortom: een groot succes met een hoop aanmeldingen, dat beloofd een mooi jaar te worden!