Kom je studeren in Eindhoven? Kom dan ook volleyballen in Eindhoven! Hajraa is de gezelligste studentensportvereniging van Eindhoven en jij bent ook welkom! We trainen twee keer per week (behalve ons vlaggenschip Heren 1, dat 3x traint) waarvan de tweede keer op vrijdagavond, wanneer alle Hajraateams trainen. Achteraf wordt het altijd gezellig in de kantine! Verder spelen we wedstrijden op zaterdag op alle niveaus: Heren van 2e divisie t/m 3e klasse, Dames van 3e divisie t/m 3e klasse. Je kunt ook gewoon 1x per week meetrainen als je wilt. We hebben 6 damesteams en 8 herenteams, dus dat is altijd gezellig!

Verder organiseren we veel activiteiten: bijvoorbeeld het grootste Buitentoernooi van Europa, waar je ons misschien van kent. Als Hajraan ben je natuurlijk voor al die activiteiten uitgenodigd en als het je leuk lijkt kan je meehelpen organiseren! Oja, en als je nog een kamer zoekt, via een van onze leden komt er vast wel ergens een plekje vrij…
Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en sfeer te proeven? Stuur dan een mailtje naar bestuur@hajraa.nl, met je naam en je niveau: dan laten wij je weten wanneer je mee kunt trainen!
Groetjes,
het bestuur