Zaterdag 1 juni werd het 11e lustrumjaar van E.S.V.V. Hajraa afgesloten met de lustrumdag. Na ontvangst op het Hajraahuis ontketende zich een heuse vossenjacht in het centrum van Eindhoven waarbij hajranen op zoek gingen naar opvallende bijnamen ontstaan bij Hajraa.

Daarna was er een lunch op het dommelveld op het TU/e terrein waarna uiteraard de tap werd aangesloten om jong en oud te onderwerpen aan allerhande (bier)spelletjes, die het decor vormden voor een reünie. De zon liet het aan het begin van de middag afweten, maar nadat enkele keren “zon aan” was gesmst naar willekeurige hajranen gebeurde dat daadwerkelijk aan het einde van de middag.
Het programma had zich inmiddels verplaatst naar de Effenaar, alwaar zich nog enkele tientallen (oud-)hajranen zich bij de aanwezigen voegden. Daar werd duidelijk dat niet alleen de huidige voorzitter werd verrast door het aanhoudend gezang van de oudere hajraaleden, ook het barpersoneel had wat verbaasde blikken. Het 6-gangen menu dat werd geserveerd door de keuken van de Effenaar viel in bijzonder goede aarde, wat een goede bodem vormde voor een geslaagd feest. De “Ik hou van Hajraa”-quiz was daarvoor een prima opwarmer! De dance-off van Moef en het in recordtijd leeg drinken van de fallus was namelijk een blauwdruk voor het feest.
Als je niet aanwezig was heb je iets gemist. Onder andere het lustrumboek en het lustrumkaartspel. Gelukkig zijn die voor €10 te verkrijgen op crisis tijdens de opbouwweek en het buitentoernooi! Tot over anderhalve week op het Hajraa Buitentoernooi, want ooit begonnen als lustrumactiviteit, viert ook ons toernooi een lustrum.