Op 9 juli 2022 heeft EINDELIJK de 17e BLV van Hajraa plaats gevonden en hebben we er als Hajraa twee nieuwe ereleden bij! Wouter “Beaker” Dijk en Daan “Gio” van Rijen zijn erelid ingeslagen. Het was een te gekke dag waarin Beaker en Gio in het zonnetje zijn gezet met leuke activiteiten, Hajranen en ook veel oud-hajranen. De dag begon ’s middags met activiteiten op het SSCE.(bumper voetbal, twister, duo volleybal en nog veel meer). Er was ook een stormbaan wat er toch wel voor zorgt dat hoe oud je ook bent iedereen zich weer eventjes een klein kind voelde. De nodige blauwe plekken zijn ook zeker opgelopen. Het was super gezellig en mooi weer en het team van Gio lukte het zelfs om de finale te winnen. Daarna was er een BBQ op de Genneper Parken. Om 8 uur begon vervolgens de BLV waarin Gio en Beaker in de spotlight zijn gezet met leuke presentaties (miimieiemiemiemie). Nadat beaker en Gio officieel zijn ingeslagen tot erelid kon het feest beginnen!! Er is door veel tot het einde doorgefeest en sommige zijn zelfs nog de stad ingetrokken. Thank BLV commissie!!