Een paar weekjes geleden was het eindelijk zover: Ardennenweekend 2018! Een bus tjokvol Hajranen zette rond 8 uur koers richting de Ardennen. Ze werden op verschillende locaties gedropt en moesten vanaf daar de kamplocatie weten te vinden. Dit ging niet ieder groepje even goed af. Maar na vele rondzwervingen en avonturen in de Belgische heuvels was iedereen s`avonds veilig en dronken aangekomen in het huisje. Na wat nachtelijk vertier en veel bier was het de volgende ochtend tijd voor onze sportieve activiteit: Mountainbiken. In 2 groepjes hebben we een mooi rondje gefietst rond het stuwmeer, waarbij niet iedereen het goed overleefde. Toen de brakke kopjes en gesneuvelde balletjes terug waren gekeerd zijn we maar weer begonnen met bier drinken en zo ging dat de hele avond door. Sommigen hebben de kou nog getrotseerd voor een spannend wandeltochtje in het donker terwijl anderen de hele avond hun handen hebben gewarmd aan het kampvuur of binnen hebben gestresspongt (niet geheel zonder gevolgen). Toen het bier (net iets te vroeg) op was zijn we lekker onze bedjes in gekropen om de volgende ochtend moe, voldaan en brak terug te keren naar Eindhoven.

Kusjes,

De ArdennenCie