Zaterdag 6 januari was niet zomaar een supergezellige thuisdag, het was ouderdag!! Ondanks dat er drie tegenstanders de wedstrijd voor die dag hadden afgezegd, zat de tribune bomvol! Oorspronkelijk waren er 60 aanmeldingen, maar in true Hajraa fashion zijn er uiteindelijk wel 80 ouders op komen dagen! Onder het genot van een lekker stukje vlaai, een kop koffie en de mooie hajraablauwe* oordopjes gingen de (oude)lui de tribune op om de teams aan te moedigen. En die aanmoediging wierp zijn vruchten af, want het publiek wist zeven Hajraa teams die dag naar de overwinning te juichen!!

Bedankt ouders en Hajranen voor jullie hulp om deze dag onvergetelijk te maken!! En ouders, weet dat je natuurlijk altijd welkom bent om je zoon/dochter aan te komen moedigen, ouderdag of niet!!

*Mooi blauw is niet lelijk