Komt dat zien! Komt dat zien! Op zaterdag 1 oktober 2016 was het spektakel “het Tranenbal” te bezichtigen in de ballenbak van het EHC. Dit keer was het thema circus en helemaal uitverkocht. Er liep van alles rond: wilde dieren, sexy dierentemmers voor alle wilde dieren, vermakelijke clowns en dronken directeurs. Iedereen had zich goed uitgedost en was goed verkleed. De voetjes gingen enorm van de vloer en de shotjes en suikerspinnen waren niet aan te slepen. Tot hoe laat het spektakel is doorgegaan weet niemand meer, “The show must go on”. Voor de nieuwe Hajranen was dit hun eerste feest. Hopelijk zijn ze nu een beetje gewend aan de extreme kant van Hajraa, zo gaat er al in de gangen van het SSC rond dat het volgende feest wel een heel bijzonder thema gaat krijgen.
Het tranenbal was het laatste feestje dat de feestcommissie van 2015-2016 heeft georganiseerd. Zij wensen de toekomstige feestcommissie veel succes in het organiseren van fantastische en vaak toch wel (on)vergetelijke feestjes!