Zoals de meeste Hajranen wel weten zit er echt mega veel werk in het Buitentoernooi. Dus voordat het toernooi begon is er flink geknutseld, geschilderd, geklust, gekookt en gesjouwd. Dit allemaal in de klus- en opbouwweek. In de klusweek elke avond borden maken en schilderen, natuurlijk geheel in thema. En de opbouwweek betekende tenten opzetten, hekken sjouwen, met gereedschap in de weer, velden opzetten, in de avond een welverdiend biertje bij een leuke activiteit en ga zo maar door. Wat hebben we toch veel toppers bij Hajraa zitten en wat is er veel werk verzet!

Op 10, 11 en 12 juni was het buitentoernooi, Hajraalympics 2016!
In no time stond de hele camping vol en wat later in de avond verplaatste iedereen zich naar de feesthal om er een dikke party van te maken tot 3 uur (!). Zaterdag weer vroeg uit de veren voor de eerste wedstrijden onder een heerlijk zonnetje! Daarna heeft de Hajraahuisband de camping aan het springen gekregen met hun optreden. Dit feestje werd later voortgezet in de feesthal met nog een avondje lekker dansen. Zondag de laatste wedstrijdjes waarbij het ene team nog brakker was dan het andere. Helaas is door een flinke regenbui de laatste helft van de wedstrijden niet meer gepeeld. Wel hebben we het toernooi goed en droog kunnen afsluiten met een biertje onder het afdak.
Credits voor de buitentoernooicommissie en alle Hajranen die zich zo hebben ingezet!