Dit jaar was er helaas geen P/D voor Hajraa. Normaal is iedereen hier natuurlijk erg teleurgesteld over maar ook al was het sportief geen succes dit betekend natuurlijk niet dat de feesten hiervoor onder hoeven te doen. Daarom sloegen de GHB en de Feestcie de handen in voor een nog betere P/D dag.

Onder de noemer Mispoes… Appelmoes leek het een prachtige dag voor een BBQ voor en een feest in het tennispaviljoen. De nieuwe en volledig gerestaureerde GHB caravan was ook aanwezig om te shinen en aanbeden te worden. Natuurlijk werden de hitjes weer gedraaid via de door het bestuur gedoneerde tablet.
Voor meer dan 50 mensen werd er heerlijk ge-BBQ’d aan de bierbanken onder het genot van de zon en wat biertjes. We waanden al ons op de prachtige toernooitjes deze zomer. Bij de BBQ werd natuurlijk volledig in thema enorme hoeveelheden appelmoes meegegeten om de pijn te verdrukken. Als toetje werden er nog een aantal rondjes Schultenbräu gekopt wat hier ook bij hielp.

Toen was de avond natuurlijk maar pas net begonnen en werd er nog flink na geborreld. Langzaam maar zeker druppelde er meer hajranen binnen en ging het tennispaviljoen open. Het Mispoes… Appelmoes feest kon beginnen. Hajraa weet natuurlijk hoe een feest gebouwd moet worden en ook dat werd deze weer bewezen.

De GHB is dit seizoen weer op allerlei toernooitjes te vinden waar nog meer feestjes gebouwd zullen worden. Like ons op facebook om op de hoogte te blijven en we zien jullie graag met een volleybal en biertje in de hand deze zomer!