Tijdens koningsnacht en dag hebben er 41 gewerkt namens Hajraa om zo verschillende promo-acties te kunnen uitvoeren voor het Buitentoernooi. Wij waren erg blij om te zien dat zo veel mensen hier een steentje aan bij wilden dragen, we kunnen niet stoppen met jullie blijven bedanken. De volgende acties zijn gerealiseerd en dus mogelijk gemaakt door de hulp van Hajranen:

Gadgets uitdelen tijdens de act van Lijn 7 op koningsnacht.
Lijn 7 trad op op het stationsplein, tijdens deze act hebben 3 Hajranen aan zo veel mogelijk bezoekers een ‘party-portemonnee’ gegeven met daarop de tekst geschreven: Lijn 7 nog een keer zien? 24 mei op de TU/e – www.hajraafeest.nl. De bewonderaars van Lijn 7 waren laaiend enthousiast over deze actie, we zijn benieuwd hoeveel van deze portemonnees we op het BuTo zullen zien.

Fotograaf tijdens koningsdag
Omarmd met een blauwe lijst en visitekaartjes, is er een fotograaf in de drukte van koningsdag gedoken om zoveel mogelijk foto’s te maken. De gefotografeerde konden de volgende dag hun foto’s terug vinden op de BuTo-facebook, wat vermeld stond op de visitekaartjes.

Expositie in de loopbrug van het Auditorium naar het Hoofdgebouw.

In deze loopbrug hangen 8 platen die kort de geschiedenis en de groei van het buitentoernooi laten zien. Op deze link kan de expositie ook digitaal bekeken worden:
Veel hajranen hebben het niet kunnen laten om stiekem de reacties van mensen af te luisteren: “Het Buto, ken je het Buto niet? Dat is mega groot volleybaltoernooi met grote feesten.” Veel voorbijgangers zijn nieuwsgierig en werpen toch echt een blik op de foto’s die prominent aanwezig zijn in de loopbrug.

IJsjes uitdelen bij het Metaforum aan TU/e-gangers

De vijver bij het metaforum kleurde op donderdag 15 mei Hajraa blauw van de strandballen. Aan elke voorbijganger werd een gratis ijsje en een feestflyer uitgedeeld. De actie werd ondersteund door de muziek vanuit de GHB caravan, die zelf tot in hoofdgebouw aan toe te horen was. We hebben veel mensen blij kunnen maken met een ijsje!